(Видео) Лана Дел Реј го прекина концертот за да ги праша фановите дали ја виделе нејзината електорнска цигара

Пејачката Лана Дел Реј го прекина нејзиниот концерт за да ги праша фановите дали можеби ја виделе нејзината електорнска цигара.

Не помина долго време кога фановите ја пронајдоа електронската цигарата, а Лана потоа извади микрофон од сцената и ја праша публиката: „Дали ја најдовте?

Но, нејзините надежи наскоро беа залудни кога сфати дека нејзината наводна електронска цигара паднала далеку од сцената, а пејачката во тој момент опцу.

Scroll to Top