(Видео) Трамп повторно ја откачи Меланија, првата дама збунета

By

Американскиот претседател, Доналд Трамп, повторно ја извиси неговата сопруга Мелнија Трамп за време на средбата со неговиот чешки колега Андреј Бабиш.

Чешкиот претседател со сопруга Моника беа во посета на САД. Откако се поздрави со Трамп, двајцата влегоа во Белата куќа оставајќи ги своите сопруги зад нив.

Меланија и Моника, кои останаа надвор, надевајќи се дека ќе се фотографираат со нивните сопрузи, само се погледнаа и збунето ги подигнаа рамењата.

Ќе ви се допадне