Ако го направите ова, ќе ја сретнете љубовта на својот живот!

By

Секој од нас понекогаш е заробен во еден магичен круг на празно секојдневие, страдање, мачни односи и оптоварувачки обврски и на секој понекогаш му е потребно малку мудрост, својот живот да го врати на вистинскиот пат.

Еден човек праша мудар човек – како да излезам од маѓепсаниот круг на празниот секојдневен живот во кој нема љубов или среќа?

Мудрецот му одговорил – од кругот можеш да излезеш само на она место каде што се спојуваат почетокот и крајот!

Ќе ви се допадне