Чудо кое верник го снимил за време на осветување на река

By

При осветување на реката Јордан, Патиријархот Теофил Ерусалимски, штом ги фрлил сребрените крстови во реката, таа го сменича правецот на течење, исто како на денот кга бил крстен Исус Христос.

Сите присутни биле воодушевени, кога при осветување на реката и оваа година, таа го променила својот правец на течење, а еден од присутните го снимил тоа со својот телефон.

Имено штом го фрлаат крстот во мирните води на реката, после молитвата, таа го менува течението. Ова се смета како еден од најголемите подароци кои Бог им ги оставил на православните верници и се случува секогаш на празникот Преображение Христово.

Ќе ви се допадне

4Anime 4anime unblocked: Watch My Hero Academia Episode 12

AniWatch watch anime dub: Watch Re:ZERO -Starting Life in Another World- Episode 2