Девојка објавила селфи, но поради еден детаљ ја осудуваат сите

By

Оваа фотографија која се најде на интернет предизвика лавина на негативни коментари.

dobivaj vesti na viber

Девојката на фотографијата изгледа убаво, но спорното во истата е нејзината позадина.

Позади неа се наоѓа авион кој имал незгода при слетување, и баш поради тоа оваа фотографија изгледа загрижувачки.

Можно е да има повредени па дури и мртви, за кои оваа девојка нема ни малку почит и сочувство. Важно е само да има селфи со „интересна“ позадина.

Баш поради таа причина, оваа девојка ја осудуваат, ширум светот.

Ќе ви се допадне