Евровизискиот победник ѝ предложи брак на својата девојката

By

Еден од најпознатите победници на Евровизија последниве години, Швеѓанецот Манс Зелмерлов, последните денови од својот годишен одмор ги минува во Хрватска.

Но, музичарот, кој лани ја имаше честа и да биде водител на Евросонгот и беше прогласен зе еден од најдобрите водители во историјата на ова натпреварување, сепак во Далмација не дојде само да се одмори, туку имал „разработено“ и план.

Имено, тој на неговата девојка, актерката Кјара Јансон, со која е во врска една година, и предложил брак во Св. Јурај на островот Вис.

Фотографиите двајцата ги објавија на нивните профили, а Кјара наведе дека наскоро ќе биде „госпоѓа З“.

Ќе ви се допадне