ФОТО: ФАСЦИНАНТНО – Патува низ Европа и слика скали на напуштени градби

Фотографот Роман Роброек, веќе три години патува низ Европа и ги фотографира столбовите на напуштените градби. Вели дека едноставно е заљубен во нивниот изглед и дека тоа го воодушевува.

[URIS id=357581]