(ФОТО) Како цртаните Дизни ликови би изгледале кога би ги сместиле во 2017

By

Илустраторот Том Вард од Велика Британија со своите цртежи сака да каже многу од тоа за денешниот стил на живот и проблемите кои не мачат во сегашноста.

dobivaj vesti na viber

Во својот проект „Alt Disney“, направи интересни илустрации во кои познатите ликови им даде целосно нова улога и ги запозна со модерниот начин на живот.

Ќе ви се допадне