(ФОТО) Момчето кое влета на теренот на „Филип Втори“ имаше порака на својот грб

На крајот од мечот, да се случи еден помал инцидент, или пропуст на редарите, кои некако се опуштија по завршување на мечот, па еден од навивачите влезе на терен, со претходно напишан текст на грбот „Путин 7“.