(ФОТО) Ова е најбараната куќичка за летување – Кога ќе ѕирнете во неа, ќе сватите зошто

Веројатно веќе сте го испланирале својот годишен одмор, и тој пак речиси сигурно вклучува море, сонце, и апартман некаде на Јадранот, но дали некогаш сте размислувале за одмор на куќичка на дрво?

Многу луѓе размислувале, а доказ за тоа се 300.000 прегледи, колку што ги собра огласот за нереално убавата куќичка на дрвото во Атланта. Половината од оние кои го видеа овој оглас, го ставија на својата листа на желби, а кога ќе ги видат фотките ќе ви биде јасно зошто е тоа така.

 

Airbnb лани се издвои како еден од најтешките огласи на своите страници, а најчесто ја бараат двојки затоа што е создадена за романтични бегови од секојдневието.

Се состои од три соби поврзани со дрвени мостови, а од центарот на градот оддалечена е се на се две минути, иако на прв поглед се чини дека е километри оддалечена од цивилизација.

 

Ноќевањето е околу 2500 куни, но слободен термин нема да има до следната сезона.