ФОТО: Овој човек собра 35 вреќи ѓубре од плажата и го претвори во уметност

By

Арнолд веќе четири години собира отпад кој морето го нанесува на брегот, но вели дека кога дошол, никогаш претходно немало во толкава количина.

За само неколку часа, собрале 35 вреќи пластика, а од истите одлучи да направи нешто корисно…

[URIS id=357537]

Ќе ви се допадне

watch anime online. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

Dragon Ball Super

anime stream ANIMEFLIX WONDER EGG PRIORITY

anime online ANIMEFLIX Your Name.

ANIMEFLIX One-Punch Man Episode 4

watch animes ANIMEFLIX How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom