ФОТО: Секоја девојка со малку труд може да има штикли од 5290 ЕВРА!

By

Оваа девојка на едно веб-шоп видео, забележала штикли кои многу и се допаднале, но проблемот била цената – во кеш 6000 долари. Поради тоа се одлучила самата да направи исти такви.

Купила други штикли, со речиси идентичен облик, и прибор со чија помош, евтините штикли ги претврила во копија на оние скапите. Платила 25 долари за штиклите, и 15 долари за се останатото, па се фрлила на работа. Требало да вложи многу труд и време, но крајот се исплатил…

[URIS id=357705]

Ќе ви се допадне

AnimeTV anime tv list: Dragon Ball (Dub) (https://animetv.cc/m/KKX) Episode 153

GoGoAnime gogoanime my hero: Naruto Episode 220