(ФОТО) Секс на плажа ноќе во Бугарија

By

Така репортерот од телевизија одлучил да излезе и да ги фаќа двојките што имаат секс на лежалките на плажа. Сите се во алкохолизирана состојба и уживаат максимално.

Девојките беа сите фатени во позиција на „јавање на коњот“.

Ќе ви се допадне