(ФОТО) Во Италија сликано огромно суштество кое морето го исфрлило на брегот

By

Се појави фотографија на која е сликано мистериозно огромно супштество и статија на која објаснува што се случило.

Ва статтијата пишува дека ова супштество е пронајдено 40 километри од италијанскиот град Палермо и дека е удрено од руска огромна подморница 400 метри од брегот.

Веднаш е наведено во коментарите дека ова суштество потекнува од некоја лабаторија која се наоѓа на дното на морето.

Ќе ви се допадне