(ФОТО) Во овие колиби можете да преноќите бесплатно – Внатре е интересно како и надвор

Овие симпатични колиби во облик на соби се наоѓаат во близина на француски Бордо, а лицата кои одлучија да преноќат во нив, не мораат да платат ни денар. 😀