(Фото) Забрането за инвалиди!

На фејсбук-страницата „Ѕидот на сообраќајниот срам“ се појави фотографија од Аеродром, на улицата Методија Шаторов Шарло (поранешна Руди Чајавец).

dobivaj vesti na viber

Местото наменето за паркинг за лица со инвалидитет е блокирано. А на самата блокада залепен е знак за забрана на паркирање.

Фотографијата која беше споделена на социјалните мрежи предизвика многу негативни кометнари и згрозување кај јавноста.

 

Scroll to Top