Гледате младо момче на оваа фотографија? Ако погледнете подобро ќе се запрепастите!

Свесни сме дека постојат луѓе на кои генетиката им е голем пријател, или оние кои можат да јадат колку сакаат, а да не се здебелат, некои имаат бујна коса и цврсти нокти, а некои изгледаат како никогаш да не стареат.

Во последната група токму спаѓа азијскиот манекен и фотограф Чуандо Тан. Тој дефинитивно изгледа како младо момче, а благодарејќи на своето тело и шармерски фотографии, бројот на следачи на Инстаграм му расте од ден за ден.

Изгледа како момче, но неговата лична карта зборува друго, односно дека тој всушност има 50 години.

Доста вежба и се труди да живее здраво, токму затоа изгледа беспрекорно.

Scroll to Top