Гром удри во дрво: Она што домаќинот го пронашол во него ќе му го смени животот

Несекојдневна ситуација се случила во дворот на семејството Митровиќ, кое живее во Аранѓеловац во Србија.

dobivaj vesti na viber

Во текот на невремето гром удрил во старо дрво после што низ дворот одекнала експлозија.

Гром го погодило дрвото кое било старо повеќе од 100 години. Сопственикот утрината излегол во дворот да ги исече гранките, а во коренот на дрвото пронашол нешто чудно. Прочепкал и нашол ќуп полн златници. Во ќупот имало повеќе од 2000 златници, а вредноста се проценува на 300.000 евра, може и повеќе.

Scroll to Top