Храната може да биде лек, но и убиец: Ако изедете олку банани – следи смрт!

Што е заедничко за 10,5 шолји шеќер, 129 лажички бибер, 24 туби паста за заби, 480 банани и 11.000 портокали? Според каналот „Асапсајнс“ тоа се работи може да ве убијат ако ги изедете во таа количина одеднаш.

Клипот на овие популарни „јутјубери“ укажува на смртоносната количина на вообичаени работи и намирници и стана светски популарна снимка, исто така, објавена на овој канал.

Scroll to Top