Истурил сол на морскиот брег, а тогаш од песокта излегло неверојатно мало чудо

By

Морската флора и фауна е навистина богата. Постојат многу видови за кои никогаш до сега не сме слушнале.

Меѓутоа оние кои живеат на море добро се запознаени  со билките и животинскиот свет.

Како што можете да видите на снимката, еден човек истура сол на морскиот брег.

Момент подоцна од песокта излегло нешто неверојатно.

Станува збор за необичен вид на риба.

Погледнете го видеото:

Ќе ви се допадне

AnimeFreak anime stream: Watch The Seven Deadly Sins: Dragon's Judgement Episode 3

ANIMEFLIX anime sites: Watch Suppose a Kid from the Last Dungeon Boonies moved to a starter town? Episode 5 (https://animeflix.nl/m/0eeb/ep-5)