Ја нарекувале „најгрдата невеста“ на светот: После шест години таа изгледа вака (фото)

Во 2011 година свадбата на оваа Русинка беше главна тема кога на интернет се појави нејзината фотографија во венчаница.

Тогаш почнаа да пристигаат навреди од сите страни, а луѓето ја навредуваа поради физичкиот изглед, нарекувајќи ја “најгрдата невеста“ на светот. Нормално, со тоа дојдоа и негативните прогнози за нејзиниот брак, но парот опстана, а неодамна се оствари и во улогата на родител.

Во тој период, тие се скриваа од медиумите, се додека еден новинар, кој после неколку години, не се реши да провери што прават.

Тој тргнал во потрага по “грдата невеста“, а останал целосно затечен од нејзиниот нов изглед.  Како што изјави, таа е потполно друга личност, а физичката трансформација го оставила без текст.

Таа за шест години успеала да го изгуби вишокот на килограми, и тоа со помош на диета, напорно вежбање и липосукција. Со надградба на косата, силикони во градите и одредени интервенции на лицето, таа денеска изгледа фантастично.

Иако светот остана воодушевен од нејзината трансформација, поедини медиуми пишуваат дека автентичноста на оваа фотографија не е официјално потврдена.