Ќе ви се заледи крвта: Ова бебе го живее вториот живот!

By

Во Русија се појави снимка од која ќе ви се заледи крвта, бидејќи за влакно е избегната голема трагедија.

Според видеото тројца луѓе ја поминуваат улицата, а со нив е и едно бебе во количка, тие иако поминуваат на пешачки премин, сепак едвај спасија жива глава од лудиот камионџија кој не застана да ги пропушти пешаците.

Ваквото шокирачко видео наиде на многу критики, погледнете.

Ќе ви се допадне