Кружна илузија направи хаос на интернет

Фотографијата е многу специфична, и на прв поглед е полна со квадрати, но на неа всушност се наоѓаат круговир, но никој не знае колку од нив ги има!

Оваа фотка во претходните денови стана вистински хит на интернет, пред се успеа да ги збуни бројните корисници на социјалните мрежи.

Фотката наречена „Кружна илузија“, е специфична по тоа што на прв поглед е преполна со квадрати, но на неа всушност се наоѓаат кругови. Опуштете ги очите, протријте ги малку, па избројте ги круговите.
Scroll to Top