Марко Џуриќ: Ме влечеа како куче и ми се закануваа со нож и калашников

By

Марко Џуриќ, директорот на Канцеларијата за Косово и Метохија, вчера раскажа како  специјалците на Косово ROSU го удирале, влечеле како куче, му се заканувале со нож, му ја ставале главата на колена и правеле селфи.

Џуриќ ги нарекол специјалците бесна банда.

„Доживеав невидена тортура. Тоа беше избезумена терористичка банда. Ми држеа калашников на глава, потоа ми го набија во стомак, пееја ‘Алах екбар’ и ме фрлија во некаков подрум“, изјавил директорот на Канцеларијата за Косово и Метохија.

 

 

Ќе ви се допадне