Мажи земете совет: Овие нешта најлесно ги возбудуваат жените!

By

За некои од нас, причината за сексуалното возбудување не мора да биде некој романтичен гест на нашиот партнер, туку понекогаш тоа може да се предизвика и со секојдневни ситници. Без разлика колку долго сте во врска, токму ситниците се она што ја одржуваат врската стабилна.

Доколку сакате да видите дали и вашата партнерка може да се возбуди од некои секојдневни работи, направете ги следните и набљудувајте ја. Ако завршите во кревет – тоа е тоа!

Вашиот глас

Длабокиот глас асоцира на доминација и сила. Женското тело различно реагира на машки гласови и може да си ги поврзе со секс, што не е случај и кога станува збор за женскиот глас.

Вашите раце

Колку се поголеми и посилни рацете на мажот, тоа подобро. Има нешто тајно во тоа кога мажот се поставува посилно од нас и кога силно не прегрнува и крева во своите раце.

Намрштени веѓи

Едно истражување покажало дека на жените помалку им се атрактивни мажи кои изгледаат среќно од оние кои делуваат горделиво и сериозно, па дури и намрштено.

Домашни обврски

Поделбата на домашните обврски стана многу важна за функционирањето на една врска. Праведната поделба на работите значи и емотивна поддршка за партнерот и тоа е причината поради се возбудуваме кога гледаме како партнерот готви, пегла и се грижи за децата.

Ќе ви се допадне