Му го собра мобилниот и го фрли во река – Погледнете ја неговата реакција

Замислете ја следната ситуација, одите по улица, а потоа ќе ве запре непознат маж кој сака да ви покаже магионичарски трик со вашиот телефон. По неколку секунди, со сопствени очи гледате како вашиот мобилен го фрла во река. Како ќе реагирате?

Истото се случило во ситуацијата, но погледнете како завршило: