Нема да ви се верува дека станува збор за исти луѓе!

By

Некои од нив навистина е невозможно да се препознаат. Медицината си го направила своето. Хормонската терапија им го промени изгледот и сега изгледаат како да се од спротивниот пол.

 

 

Ќе ви се допадне

Attack on Titan: Crimson Bow and Arrow Episode Full at Crunchyroll crunchyroll free premium reddit

The Misfit of Demon King Academy (https://animeplanet.cc/m/LRr6) Episode 13 at website https://animeplanet.cc anime planet darling