Невеста легнала на под среде венчавка – Кога ќе дознаете кој е младоженецот, сѐ ќе ви биде јасно

Оваа невеста темелно си ја испланирала венчавката. Фустан, цвеќе, ресторан. Како и секоја невеста, сакала еден посебен ден поминат во друштво на најблиските.

Професорката по теологија од Индијана, Џесика го посветила својот живот на црквата, па и не нѐ чуди нејзината идеја да се омажи за Исус Христос.

Џесика Хејс, која предава во едно средно училиште во Индијана, одлучила да се венча за Исус. Таа на церемонијата која се одржала на 15. јули се заколнала на верност кон творецот.

Станала една од 200 жени во Америка кои се заколнале на вечна невиност.