Овие луѓе за влакно избегнаа смрт!

Сите учесници во овие несреќи за среќа преживеале и поминале без сериозни повреди.

На Фејсбук страницата „Great videos“, објавена е компилација на сообраќајни несреќи, кои настанале само поради тоа што луѓето не обрнале внимание на она што околу нив се случува.

Сите учесници во овие несреќи за среќа преживеале без сериозни повреди, а некои од сударите делуваат прилично вознемирувачки.

Многу трагедии кои се случуваат секој ден можат да бидат спречени, доколку луѓето и возачите малку повеќе обрнат внимание додека возат или на било кој друг начин учествуваат во сообраќајката.

Сите овие луѓе на снимката секако имаа ненорамално многу среќа – во било која друга ситуаија или да побрзале или да задоцнеле за секунда, можеби исходот сосема би бил поинаков.

Колку и да било трауматично, тие секако се големи среќници!

Погледнете го видеото:

 

 

 

Scroll to Top