Пантер на покрив од зграда, жителите на Лил во паника

By

Паника настана вчера во францускиот град Лил, поради црн пантер кој бил забележан како се движи на покривот на зграда во предградие на градот.

Околното население немоќно и исплашено, само гледало како животното влегувало и излегувало низ отворените прозорци на зградата.

Пантерот бил фатен по околу еден час откако бил забележан.

 

Ќе ви се допадне