По „Фејсбук“ и „Инстаграм“, падна и „Јутјуб“

By

По падот на социјалните мрежи „Фејсбук“, „Инстаграм“ и „Вацап“, падна и видеоканалот „Јутјуб“. Корисници од целиот свет пријавиле дека имаат одредени проблеми. Најголем дел од нив е поврзан со пристапот на платформата и видеата. Најголемиот број од пријавите стигнале од САД.

Ќе ви се допадне