Руски мафијаш забетонирал српски работници во темелот на зграда

By

Српските и руски полициски служби работат на случајот со исчезнатата група работници од Србија на кои во 2003 година им се губи секаква трага. Тие биле ангажирани да изведуваат градежни работи во ексклузивното летувалиште Златни залив во градот Анапи кај Сочи.

Полицијата верува дека се убиени, а за нивното убиство го сомничи рускиот мафијаш Сергеј Зиринов.

Надлежните веруваат дека рускиот мафијаш српските работници ги има забетонирано во зграда и на тој начин ги убил.

Се очекува во текот на денот социјални медиуми во соседството да откријат повеќе траги во врска со истрагата.

 

 

Ќе ви се допадне