Сите мажи се свињи, а сите жени се к***и – Шмекерскиот одговор на познат писхотерапевт е статус на годината

By
„Ако последните примери од спротивниот пол, во вашиот живот навистина и биле такви, тоа никако не може да биде доволен доказ дека сите се такви…“, порача Владимир Џириќ, а потоа ја кажа НАЈЈАКАТА РЕЧЕНИЦА.

dobivaj vesti na viber

Докторот Владимир Џуриќ психотерапевот повторно беше брилијантен. Тој на својот Фејсбук профил објави статус за генерализирањето на жените и мажите кои предизвикаа лавина на коментари, воглавно позитивни, со оглед на шмекерскиот одговор кој им го упати и на едниот и на другиот пол, кој говори за онаа познатата „сите мажи се свињи“ и „сите жени се ку***’.

Статусот на докторот Џуриќ ви го пренесуваме во целост:

 

 

 

Ќе ви се допадне