Скопјани засрамете се – Во градов врие од несовесни возачи

By

На Фејсбук страната на Ѕидот на сообраќајниот срам се појави фотографија на која сите станари од околните згради ги паркирале своите возила на спротивната страна од улицата каде е обележано местото за паркинг.

dobivaj vesti na viber

Засега не е позната дестинацијата, каде точно е направена оваа фотографија, како и за тоа дали станарите намерно ги имаат паркирано своите возила обратно од тоа што е облежано, за да не се уништи свежата боја, или пак можеби станува збор за некаков мирен протест.

Дел од коментарите под сликата можете да ги прочитате на следниот линк:

Ќе ви се допадне