Топлото време може да ги „разбуди“ ваквите смрдливки во вашиот дом

By

Сега е топло  и нормално е природата да се буди, т.е инсектите да влегуваат во куќите, не е во ред да ги убиете, туку едноставно да ги исфрлите. Немојте да користите хемикалии бидејќи така не им штетите само на инсектите туку и на своето здравје.

dobivaj vesti na viber

Ако сакате што подалеку да бидат инсектите од вашиот дом користете лаванда.

Смрдливките често се појавуваат во нашите домови, не се опасни, но се верува дека ако смрдливка ви се појави во вашиот дом ќе се случи нешто убаво.

Ќе ви се допадне