Веднаш ќе сакате да си го купите: По овој градник полудеа сите жени со големи гради!

Жените на социјалните мрежи со одушевени од изумот на Ерин Робертсон, основачката на марката „Та Та Тауел“.

Интересните „градници“ се повеќе ги освојуваат жените со големи гради, кои на социјалните мрежи не го кријат своето одушевување од овој „генијален изум“, како што тие го нарекуваат. Секој „Та Та Тауел“ е двострани и се купува со лента која се мести на наворешната страна, кај вратот, така што може да го прилагодите на себе.

Ерин реши да направи градник откако и самата почувстувала непријатност поради потењето под дојките.

– Живеев во Лос Анџелес, и се подготував за првиот ден на работа. Само што се истуширав и почнав да се подготувавам, веднаш се испотив. Пробав се и на крај дојдов до оваа идеја – изјави дизајнерката.

Во почетокот, таа овие пешкири, таканаречени градници ги изработувала и ги делела на пријателките со цел да добие повратна информација. Сега нејзиниот изум е достапен на сите и тие може да се нарачаат во сите големини.

Scroll to Top