(ВИДЕО) Чудно видео за кое зборува цела Русија: Кој му е газда на Путин?

Путин возеше и застана пред манастирот со теренското возило Mercedes-Benz ML. Потоа ја отвори задната врата на возилото и се случи нешто неочекувано и чудно.

dobivaj vesti na viber

Дали позади се возеше маж или жена? Зошто Путин изреагира така понизно?

Scroll to Top