(ВИДЕО) Делува како змија, а всушност е вистински предатор

By
Предниот дел му е речиси со црна боја, па потоа на долниот ред со кафеава нијанса, со одредени шари.

На социјалните мрежи неодамна се појавија фотки од едно суштество, кое беше слично на змијата, но има глава во облик на чекан.

Преднит дел му е речиси со црна боја, па потоа кафеавка и крем нијанса, со одредени шари.

Веднаш настана полемика за што се работи, а корисниците не пропуштија можност да искажат колку им е непријатно да ја гледаат неговата појава.

На крајот се испостави дека не е во прашање змија, туку некој вид на црв.

Тоа е таканаречениот „hemerhed vorm“, или чекастиот црв и тој важи за вистински предатор.

Ќе ви се допадне