(ВИДЕО) Девица ќе губи невиност за два милиони долари

By

Атрактивната 18 годишна девојка инспирирана од филмот „Непристоен предлог“ во кој девојката го продава своето тело за милион долари за една ноќ. Па така таа барала еден милион долари за својата невиност. Се појавил бизнисемен од Хонг Конг кој ја дуплирал сумата. Родителите не се согласувале со нејзината одлука, а Александра вели дека парите ќе ги вложи во студирање на престижен светски универзитет. Таа со ова стигнала до светските насловни страни кога објавила дека ќе ја продаде својата невиност за милион долари. Александра Кефрен, која има 18 години доаѓа од Романија. Таа е клиентка на „Cinderella Escorts“ најпопуларната светска ескорт агенција. Бизнисмен од Хонг Конг ќе плати 2,5 милиони долари за услугата, а агенцијата ќе присвои околу 500 илјади.

dobivaj vesti na viber

Ќе ви се допадне