(ВИДЕО) Дознала дека сопругот ја изневерил со друга жена, па зема цигла

By
Беа десет години во брак…

Кога дознала дека нејзиниот сопруг ја изневерува, човек со кого била десет години во брак, една жена не сакала да му остане должна. Не не го изневерила и таа него, туку одлучила да му се одмазди на најдобар можен начин.

Видеото кое се појави на интернет брзо се прошири и стана вирално, а во него е прикажана жената која се одмазадува на неверниот маж, и тоа преку неговиот лимен миленик.

Жената, се чини, слушнала како сопругот ја изневерува и рече дека неговиот глас би го препознала било каде. Поради тоа, прво фрлила цигла на неговото BMW и му го скршила ветробранското стакло, а потоа продолжила да замавнува со нови удари.

„Во брак сум десет години, во животот никогаш не сум скршила филџан, или чинија. Нема да се врати дома во ова возило, ниту ќе ја продаде својата приколка. Толку чини таа една ноќ“, порача гневната жена на својот сопруг и кажала дека неговото неверство, било вредно поради ова“.

На јутјуб осамна и друго видео на кое се прикажува колку штета повредената жена му направила на автомобилот на сопругот.

 

После се, јасно е дека идниот пат сигурно добро ќе размислите дали ќе го/ја изневерите вашиот/та сакан/а.

 

Ќе ви се допадне