(ВИДЕО) Ликот на Путин се појави на фасадата на еден од хотлеите на Доналд Трамп

На фасадата на еден од луксузните хотели на „Трам Сохо“, во Њујорк е проектиран ликот на рускиот претседател Владимир Путин, со пратечка порака, објави „Бизнис инсајдер“.

Според наводите на порталот, Путин е претставен како стои пред руското знаме со подигнат палец, додека покрај неговиот лик се менува фразата „Драмо ми  да ти помогнам, брат“, „Испрати пари“, „На располагање сервис за перење на облеката“.

Пред хотелот на Менхетен, во тоа време, беа и луѓе облечени во воени униформи кои носеле руско знаме.
Порталот наведува дека се се одиграло во понеделникот, но не е јасно кој стои зад сето тоа.

Scroll to Top