(ВИДЕО) Падна снег среде лето – Жителите со маици на кратки ракави и зимски капути

Од летни маици, директно во капути. Овој викенд во Санкт Петербург во Русија погодило невреме пропратено со град.

Улиците од градот биле прекриени со снег, а се потсетувало на зима иако е јули.

Граѓаните не пропуштиле можност сето тоа да го забележат со фотографии и да го споделат на друштвените мрежи. Сепак станува збор за несекојдневна ситуација.

Scroll to Top