(ВИДЕО) Пикасо е прекрасно куче, но никој не го сака – Ова е неговата приказна

By
Ова куче е родено со деформитет на лицето.

Кога ќе го видите ова куче, веданаш ќе ви стане јасно зошто го нарекуваат по славниот сликар. Пикасо е роден со деформитет на лицето, а поради тоа што неговите поранешни сопственици не можеле да го продадат, Пикасо станал скитник. Додека бил во азил, бил блиску до еутаназија.

Вработените во еден дом за кучиња скитници, го засакале на прв поглед. Вниманието и љубовта кои ги добил тогаш, веројатно не ги почувствувал во периодот на целиот живот.

На Пикасо му е потребна операција на вилицата, со која би му ги исправиле забите, па сите се надеваат дека после тоа ќе го пронајде вистинскиот дом за себе.

Погледнете ја кратката приказна за него.

 

 

Ќе ви се допадне

WCOStream the flintstones wcostream: That Time I Got Reincarnated as a Slime (Dub) Episode 24

AnimeDao anime websites: Watch The Misfit of Demon King Academy Episode 11