ВИДЕО: Романтично запросување кое освои многумина

Ешли и Фил се двајца совршени танчари кои овој момент вечно ќе го паметат.

Пред група танчари започнаа да танцуваат на „You & I“ од Џон Леџенд и Фил на огромно изненадување на сите, клека на колена за да ја побара својата сакана за жена.

Scroll to Top