(ВИДЕО) Се подготвувала за венчавка – После седум часа дотерување не можеле да ја препознаат

Кога Холи влегла во фризерскиот салон на Сара во САД, изгледала прилично не средена, со долга коса и облека која буквално висела на неа.

Таа требало набргу да се мажи па затоа побарала од Сара и нејзиниот тим да ја дотераат за нејзиниот посесебен ден, денот кога ќе каже  „ДА„ на својот вереник.

Откако Сара и нејзинот тим завршиле со дотерувањето, свршеникот на Холи не можел да ја препознае.

Погледнете каква трансформација:

Source: Nevjerovatna transformacija kod frizera by virealno on Rumble