(ВИДЕО) Сите зборуваат за свадбата на Дејан и Даниела

Данијела и Дејан од Србија во Јагодина, приредија свадба за паметење и буквално влетаа во брачните води.

Тие на венчавка се појавиле на необичен начин, па со невестинскиот фустан и оделото дошле во аквапарк, и се спуштиле низ тобоганот со вода.

Погледнете дел од свадбата:

Scroll to Top