(Видео) Во куќа што изгоре во Грција, иконите останаа недопрени

By

По катастрофалните пожари во близина на Атина, на интернет се појавија бројни фотографии и видеа од опожарените куќи. Едно такво видео објавиле луѓе чијашто куќа изгорела во пожарот. Иако најголемиот дел од куќата е уништен, ѕидовите на кои се наоѓаат иконите, останале недопрени од огнот.

https://www.facebook.com/InternationalHellenicWorld/videos/2097825440432793/

Ќе ви се допадне