(ВИДЕО) Загреб бургер фестивалот ќе се одржи и оваа година

Загребчани и оваа година ќе уживаат на најлуксузниот фестивал оваа година, Загреб Бургер Фестивал.

Второто издание на овој настан кој минатата година беше и повеќе од успешен, ќе се одржи од 14 до 24 септември. Останатите детали уште не се познати, но љубителите засега сигурно ќе им биде доволна и птврдата дека омилениот фестивал ќе се одржи и оваа година.

Ако бевте загрижени дека ова лето и морската радост брзо ќе мине, сега имате и повеќе од одлична причина да се веселите во септември со доаѓањето на (вкусната) есен.

Додека ги чекате новите вкусни бургери, како тоа изгледаше минатата година можете да погледнете на следниот линк:

 

Scroll to Top