(ВИДЕО) Запознајте го најзгодниот медицински техничар во светот

By

Фотките на Фран, неодамна се појавија на интернет, и во многу краток рок станаа вирални. Жените лудуваат по него и неговото тело, а не можат ни да замислат како би се чувствауле кога тој би дошол да ги лечи.

Ќе ви се допадне