(ВИДЕО) Жена шокирала: „Видов вонземјани, еве како да ги препознаете“

Публицистката Ирена Сјеклоча Милер во утринската програма зборувала за искуство со вонземјани, но и како да се препознаат меѓу луѓето.

Според неа, има некои кои се навистина опасни, но има и такви кои се хуманизирани.

-„Тие лошите јадат луѓе, пијат крв, прават деструкција на планетата, предизвикуваат војни и така натаму.“ – тврди Ирена.

Таа опишала и дала совети како да ги препознаете.

-„Некогаш имате чувство дека некој ве набљудува. Имајте на ум дека имплантите во телото се тие кои ги привлекуваат. Потоа имате чувство дека сте парализирани во кревет. Имате аверзија кон НЛО и вознемјани, тоа значи дека фрлиле око на вас и имате потсвесен страв. Понатаму, не паметите соништа, имате изразен страв од доктори, заболекарти, вентилатори и нивниот звук, постојано ви е ладно, чувствувате изолираност, тоа значи дека комуницираат со вас.“ – наведува Ирена.